top of page
Search

Hans Greger har gått bort

Vår stilchef Hans Greger har gått bort. Det är en stor sorg och Hans, du kommer att vara saknad av många. Tack för all din inspiration, dina träningspass och visdoms ord.

Jag minns när jag var 15 år och gick på mitt första påskläger och fick se dig för första gången. Jag tänkte för mig själv, "wow jag är i närheten av han med alla bälten" Jag gick förbi dig i hallen och du hälsa genom att nicka till mig, och jag blev otroligt glad över att du la märke till lilla 15 åriga jag och gick och berättade det för mina vänner.

Att jag i senare ålder fick äran att du kom ner till klubben bara för att kolla på min 2:a och 3:a Dan graderingsträning är något jag aldrig hade kunnat fantisera om tidigare. Alla tips, alla råd, alla ord kommer jag för alltid att komma ihåg. Jag är otroligt tacksam att du var närvarande på alla mina 4 svartbältes graderingar och det märktes att du la in hela hjärtat för kampsporten och dess utövare.


Vila i frid och tack för allt.
Recent Posts

See All

Inställt barnpass 04-05

Hej! På grund av det pågående påsklovet och många är fortfarande borta så kommer morgondagens barnpass den 5 april att ställas in. Det är träning som vanligt veckan efter. Mvh Tyresö JJK

Comments


bottom of page