top of page
Search

Nya ramar för terminsavgifter!

LÄS NOGA!


I takt med att vi växer som klubb blir även styrelsens arbete större. För att förenkla arbetet och göra det rättvist för alla så känner vi att vi behöver införa striktare ramar samt en fördröjningsavgift när det kommer till terminsavgiften.


Från och med nästa termin HT 2024 gäller följade: Helt nya medlemmar får testa på 3 gånger gratis, därefter SKA terminsavgiften betalas in.

Befintliga medlemmar har till sista datumet i första månaden per termin att betala in avgiften. Det vill säga, för vårterminen så är det den sista januari och för höstterminen är det den sista augusti. Då SKA terminsavgiften vara betalad.


Följer man inte detta kommer man ej att få delta på träningen samt behöva betala in en fördröjningsavgift på 100kr. Det gäller ALLA som är på mattan och tränar. Vi förstår att vi låter hårda i tonen med detta meddelande, vi vill inget oväl men känner att vi behöver sätta striktare ramar för allas skull. Har man något problem eller strul med betalningen så går det alltid att maila oss så kommer vi oftast på en lösning. Mvh Tyresö Ju-jujutsu Styrelse
Recent Posts

See All

Inställt barnpass 04-05

Hej! På grund av det pågående påsklovet och många är fortfarande borta så kommer morgondagens barnpass den 5 april att ställas in. Det är träning som vanligt veckan efter. Mvh Tyresö JJK

Comments


bottom of page